Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe internet stranice www.dnktest.rs

 

Korišćenjem naše internet stranice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili uslove korišćenja. Kompanije Quest DNK Test zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u ovaj tekst.

 

Sve informacije koje su dostupne na našoj internet stranici www.dnktest.rs se ne smeju koristiti u komercijalne svrhe, niti se smeju distribuirati trećim licima.

 

Kompanija Quest DNK Test se trudi da blagovremeno ažurira podatke na svojoj internet stranici. Može se desiti da se podaci na našoj stranici “Uslovi korišćenja” u međuvremenu promene i iz ovog razloga Quest DNK Test ne može preuzeti odgovornost za korišćenje informacija sa naše internet stranice jer su one informativnog karaktera.

 

Kompanija Quest DNK Test ne može biti odgovorna za eventualne posledice koje mogu nastati na osnovu drugačijeg/pogrešnog tumačenja materijala na našoj internet stranici. Za sve dodatne informacije nam možete poslati e-mail na:kontakt@dnktest.rs, ili pozivom na broj: 0692225500

 

Kompanija Quests DNK Test zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja koji stupaju na snagu danom objavljivanja na našoj internet stranici www.dnktest.rs

 

Uslovi korišćenja i naša internet stranica su sačinjeni u skladu sa propisima Republike Srbije.